TRANSPORT
MOBILA

INCARCARE SI
DESCARCARE

MUTARE COMPLETA
IN CATEVA ORE

MONTARE / DEMONTARE
MOBILIER

PROTECTIE MOBILA
PENTRU TRANSPORT

ECHIPE ADAPTATE
FIECAREI MUTARI

Mutari mobila firme | Mutare birouri-firme Bucuresti

mutare case vile

Firma noastra are ca obiect unic de activitate servicii de mutari si relocari locuinte si firme, in Bucuresti. Avem cca 15 ani de experienta (fiind pe piata din anul 2008) si putem garanta pentru cel mai bun raport calitate-pret din piata.

Nu avem dimensiunile si inertia marilor corporatii si putem oferi o promptitudine dintre cele mai bune si un mare grad de elasticitate in orice tip de relocari firme si birouri. Apelati cu incredere la serviciile noastre!

Ce implica mutarea unei firme?


Mutarea completa a unei firme include urmatoarele servicii: infoliere si protectie bunuri firma si mobilier firma pentru transport, incarcare si descarcare mobila si bunuri, transport mobila firma in Bucuresti (sau pe relatia Bucuresti-provincie) si dezasamblare mobilier sau reasamblare mobilier la destinatia de mutare a firmei (daca este cazul).

Mutarea firmei se poate efectua intr-o singura zi sau in doua zile, in functie de volumul obiectelor de mutat, precum si de mobilizare autoutilitare de mutare si a echipei de muncitori.

Este important de mentionat ca firma nostra, S.C. MOBILA MUTARI S.R.L. garanteaza implicit si explicit pentru buna desfasurare a mutarii / relocarii firmei dvs, in tariful nostru fiind inclusa raspunderea pentru integritatea bunurilor si obiectelor de mobilier transportate / mutate.

Cat costa mutarea unei firme (mutari birouri)


Procesul complex de relocare firme este bazat pe analiza prealabila a bunurilor mutate si a spatiilor din care si in care se face mutarea firmei. In functie de conditionarile spatiilor si bunurilor de mutat, pretul mutarii firmei poate varia relativ mult, insa costurile mutarii se pot scala pornind de la pret transport mutare 50 lei / ora / autoutilitara plus mana de lucru folosita in procesul de mutare firma / birouri, evaluata la 70 lei / ora / mana de lucru.

Suntem flexibili in ce priveste pretul relocarii, acesta fiind stabilit impreuna cu beneficiarul in urma unei evaluari gratuite a complexitatii mutarii firmei dvs. Din costul mobilizarii efectivelor coroborat cu solicitarile beneficiarului, rezulta urmatoarele preturi minime mutari firme:
Mutare birouri / firme mici (buget limitat)
(6-8 ore, o autoutilitara, 2-3 muncitori):
de la  1250 lei
Mutare completa firme medii / mari
(8-10 ore, 2 autoutilitare, 4-5 muncitori):
de la  2000 lei


Nota: Desi programul nostru este de luni pana duminica, trebuie tinut cont ca in weekend practicam un tarif cu 15-20% mai mare.

Vrei o oferta speciala? Ai nevoie doar de transport sau doar de mana de lucru?


suna-ne la 0770.570.675 pentru orice intrebari sau comenzi speciale!

De ce sa apelezi la firma noastra de relocari pentru mutare birouri?


Vechimea in domeniu si miile de clienti multumiti (atat persoane fizice si juridice) ne recomanda pentru orice tip de mutare. Apelati cu incredere la compania noastra pentru mutarea rapida si fara griji a firmei dvs. la un pret sub orice concurenta!

CERE O OFERTA DE PRET PENTRU MUTARE MOBILA

Calculeaza cat costa o mutare - mobila si bunuri diverse - din locuinta/birou:

Ce cauti?

Ce transportam?

De unde mutam?

Unde mutam?


Datele tale de contact:

Nume si prenume:

  Numar de telefon:


S.C. MOBILA MUTARI S.R.L.

Prestari servicii mutare apartamente, garsoinere, transport mobilier si relocare locuinte in Bucuresti si Ilfov

Contacteaza-ne pe Whatsapp!
Locuinte & Birouri
MUTARE GARSONIERE
MUTARE APARTAMENTE
MUTARE VILE
MUTARE BIROURI / FIRME
TRANSPORT MOBILA / MARFA
CERE O OFERTA DE PRET MUTARE
contact firma mutari mobila