TRANSPORT
MOBILA

INCARCARE SI
DESCARCARE

MUTARE COMPLETA
IN CATEVA ORE

MONTARE / DEMONTARE
MOBILIER

PROTECTIE MOBILA
PENTRU TRANSPORT

ECHIPE ADAPTATE
FIECAREI MUTARI

Transport mobila marfa Bucuresti | Mutare locuinte Bucuresti

transport mobila marfa

Firma MOBILA MUTARI SRL este infiintata in anul 2008, avand ca obiect exclusiv de activitate transportul rutier de marfuri in partida mica, ceea ce include transport de mobila si bunuri diverse sau transport de marfa pana in 2,5 tone.

S.C. MOBILA MUTARI S.R.L.

Sediu Social: Bucuresti, S.2
CIF 24838277, Nr. Reg. Com. J40/20447/2008Experienta de peste 10 de ani in domeniul transporturilor diverse si clientii nostri fideli persoane fizice si juridice reprezinta garantia unui transport rapid si fara probleme.
vezi recomandarile clientilor nostri

Servicii transport mobila si transport marfa in Bucuresti


Ne adresam persoanelor fizice care doresc sa-si mute efectele persoanle dar si firmelor de tip IMM, cu precadere birourilor si societatilor mici. Acest target ne permite o destul de mare flexibilitate si posibilitatea de a satisface prompt si eficient cerintele clientilor.

Pentru persoanele fizice sau juridice care au nevoie de o masina de transport mobila sau autoutilitara de tip camion pentru transport marfa in Bucuresti, va stam la dispozitie cu autoutilitare Citroen si Ford ce pot fi inchiriate cu ora.

Masini transport / mutari


Dispunem de autoutlitare furgon / camion, marcile Ford si Citroen, de ultima generatie, ingrijite si in buna stare de functionare.

Capacitatea de transport este de 14 mc respectiv 20 mc / autoutilitara iar sarcina utila intre 1,5 tone si 2,5 tone, caracteristici ce permit realizarea transporturilor si mutarilor in conditii optime.

Personal / mana de lucru


Tarifele noastre includ consultanta de specialitate pentru orice tip de transport. Suna-ne si evaluam gratuit pretul transportului.

Personalul firmei noastre este instruit si are experienta in transporturi diverse, asigurand bunurile pentru transport, infoliere, demontare si remontare mobila (daca este cazul), si se achita constiincios de obligatii.

Servicii transport si montare mobila noua, cumparata de la magazin


Pentru persoanele fizice sau juridice care au nevoie de ajutor pentru monatrea mobilei cumparate din magazinele de specialitate, asiguram servicii specifice de transport mobila si asamblarea mobilierului nou.

Indiferent de tipul, volumul sau greutatea mobilierului, oferim transport in Bucuresti (si imprejurimi) si montaj mobila la preturi mai mici decat cele practicate de magazinele de profil.

Oferim garantii pentru serviciile de mutare si transport prestate, garantam implicit si explicit pentru transportul efectuat, in tariful nostru incluzand raspunderea pentru integritatea tuturor bunurilor transportate / mutate.

Cat costa un transport de mobila in Bucuresti


Transportul de mobilier sau transportul de marfa se face folosind o autoutilitara de transport impreuna cu o echipa de muncitori (daca este cazul) pe baza unui deviz de calcul al volumului bunurilor de transportat. Pretul transportului poate fi estimat pornind de la tariful de baza de
70 lei / ora / autoutilitara la care adaugam mana de lucru folosita in procesul de transport.
Transport mobila / marfa (oferta speciala)
(minim 3 ore, o autoutilitara):
de la  200 lei
Transporturi diverse
(2-3 ore, 1 autoutilitara, 2 muncitori):
de la  350 lei


Vrei o oferta speciala? Ai nevoie doar de transport sau doar de mana de lucru?


suna-ne la 0770.570.675 pentru orice intrebari sau comenzi speciale!

De ce sa apelezi la firma noastra de transport mobilier?


Experienta in domeniu reprezinta garantia ca oferim servicii de mutare de nivel profesionist la cel mai bun raport calitate-pret! Apelati cu incredere la compania noastra pentru a satisface necesitatile dvs. de transport in mod rapid si sigur!

CERE O OFERTA DE PRET PENTRU MUTARE MOBILA

Calculeaza cat costa o mutare - mobila si bunuri diverse - din locuinta/birou:

Ce cauti?

Ce transportam?

De unde mutam?

Unde mutam?


Datele tale de contact:

Nume si prenume:

  Numar de telefon:


S.C. MOBILA MUTARI S.R.L.

Prestari servicii mutare apartamente, garsoinere, transport mobilier si relocare locuinte in Bucuresti si Ilfov

Contacteaza-ne pe Whatsapp!
Locuinte & Birouri
MUTARE GARSONIERE
MUTARE APARTAMENTE
MUTARE VILE
MUTARE BIROURI / FIRME
TRANSPORT MOBILA / MARFA
CERE O OFERTA DE PRET MUTARE
contact firma mutari mobila